Wij zijn heel blij met alle leden van de Club van 50 en 100 die ons ook dit race seizoen weer sponsoren! Familie, vrienden en bekenden: super bedankt. Mede dankzij jullie bijdragen hebben wij in de winter een nieuwe auto kunnen opbouwen waarmee wij dit seizoen weer kunnen meerijden op de circuits.

IMG_4613 Op vrijdag 24 juni aanstaande organiseren wij onze jaarlijkse sponsordag. Natuurlijk bezorgen wij¬†de gasten van Zelfsleutelgarage, Buko, Climapro, Hans Koning Hovenier en Praagbouw op de inmiddels bekende manier een onvergetelijke dag en ervaring. Maar dit keer hebben wij ook een speciaal en uniek aanbod voor alle leden van de Club van 50/100. Wij willen jullie uitnodigen om te komen en zelf een keer mee te rijden op racesnelheid in een van de auto’s. Wij willen dit aanbieden tegen onze kostprijs en dat betekent dat je voor 75 euro 4 ronden kunt meerijden met een van de coureurs van JEN Racingteam. In de ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en in de middag tussen 13.00 en 17.00 uur. Een onvergetelijke ervaring! Natuurlijk zorgen wij ook voor een hapje en een drankje. Racen – ook al is het meerijden – zorgt voor een droge keel.

IMG_4612Mocht je interesse hebben, neem dan even contact op met ons. Dan kan door een mail te sturen naar jeroen@jenracingteam.nl of gewoon even te reageren op dit bericht. Geef dan ook even aan of je in de ochtend of middag wilt rijden. O ja, wij hebben vanaf Zolder ook weer alle namen op beide auto’s geplakt zodat iedereen die ons steunt iedere race met ons meerijdt!