Het team

Emile Kramers & Jeroen Eijsten

Wij leven onze droom

Wij hebben elkaar leren kennen tijdens het behalen van onze racelicentie in de zomer van 2013. Al snel bleek dat wij samen als team wilden racen. Emile kende als OCA marshall de weg op het circuit en heeft ons voorgesteld in te stappen in de Mazda MX5 cup. Een super competitief, gelijkwaardig en betaalbaar kampioenschap onder de vlag van de DNRT.

In eerste instantie deelden¬†wij met z’n drieen J(eroen), E(mile) en N(iels) een auto. Na een tweede plaats in het teamkampioenschap hebben wij een tweede auto aangeschaft. Maciej voegde zich als ‘echte’ coureur bij ons team. In dat jaar hadden onze auto’s een prachtige livery en hebben wij grote stappen vooruit gezet.

Vanaf 2016 heeft Niels besloten om verder te gaan met een eigen auto. Maciej was helaas te druk om een heel seizoen met ons te racen. Sinds dat jaar rijden Jeroen en Emile samen ‘op de 10’. Wij proberen het racen zo goed mogelijk te combineren met een drukke baan en gezin. Racen is voor ons echte ontspanning. Wij zijn letterlijk even in een andere wereld.

 

Als wij een ding belangrijk vinden is het dat wij het geweldig vinden om onze passie te delen. Wij genieten van de voorbereiding en verheugen ons op de nieuwe avonturen van  JEN Racing Team.

 

Ons doel?

Jarenlang plezier hebben, maar wel proberen om competitief te zijn. Dat betekent heel veel oefenen en eindeloos rondjes rijden. Jammer genoeg ontbreekt ons vaak de tijd om te oefenen. De oplossing hebben wij gevonden in het endurance rijden. Heel veel rijtijd en een echte team effort. Zo worden wij beter en kunnen wij meestrijden voor het podium.