IMG_2392In 2015 komt JEN racingteam aan de start met twee auto’s. Wij zijn heel blij dat het is gelukt om een tweede auto te kunnen inzetten. De afgelopen maanden hebben wij intensief gesproken over een ‘vierde man’  bij JEN racingteam en die hebben wij gevonden met Maciej Krolokowski.

imageMaciej is geen onbekende in de autosport en heeft na een korte maar succesvolle carrière in  formule auto’s de afgelopen jaren in verschillende toerwagens gereden. Wij hebben Maciej leren kennen als instructeur bij het behalen van onze licentie en sindsdien hebben wij altijd contact gehouden. Maciej heeft ons ondersteund tijdens het eerste seizoen door zijn ervaringen te delen en ons belangrijke feedback te geven. Omdat wij merkten dat Maciej dezelfde passie deelt voor autosport en met evenveel enthousiasme als wij was de afspraak snel gemaakt.

IMG_1662Na een succesvol eerste jaar waarin wij als derde zijn geëindigd in het teamkampioenschap. Komend seizoen willen wij een gooi naar het teamkampioenschap doen. Met Maciej en al zijn ervaring  aan boord moet dit tot de mogelijkheden behoren. Dit betekent dat onze wintermaanden wederom niet rustig zullen zijn. Wij gaan een tweede auto aanschaffen en willen de opbouw van deze auto op de voet volgen. Ook moet de auto waarmee wij dit jaar hebben gereden weer in tiptop conditie worden gebracht.

imageTijdens een sponsorevent afgelopen week heeft Maciej zich officieel gepresenteerd. Hij kreeg meteen de lachers op zijn hand door te vertellen dat hij een van de eerste Poolse gastarbeiders is geweest jaren geleden. Daarna volgden er velen. Wij houden jullie op de hoogte van onze voorbereidingen op het nieuwe seizoen en heten Maciej meer dan welkom bij JEN racingteam. En o ja, wisten jullie dat Maciej de geestelijk vader is van de naam JEN? Toeval bestaat dus niet.