foto 1Het klinkt misschien wat dubbelzinnig, maar wij zijn klaar met spuiten en plakken. En wij zijn er ook klaar mee. Rene heeft fantastisch werk geleverd met het spuiten van onze nieuwe bumper en het zijscherm. Het ziet er weer als nieuw uit en gelukkig hebben wij meteen een reserveset mee gespoten. Voor het geval dat. Vandaag hebben wij nieuwe remschijven gemonteerd met nieuwe remblokken een klauwen. Kunnen wij nog harder remmen voor de bochten.

foto 3Vervolgens lang gediscussieerd over onze banden. Leek wel de formule 1. Wij hebben banden die bijna helemaal versleten zijn, maar nog wel meekunnen voor een race. Sterker nog, dan hebben ze het meeste grip. Maar een trackday halen ze niet, want dan eindigen wij op het canvas. Een extra complicerende factor is dat linksvoor op Zandvoort het hardste slijt. En wij willen nog een set regenbanden overhouden. Na een half uur discussie en meerdere excel modellen later waren wij er uit; wij hebben nu een goed systeem bedacht waarmee wij altijd over de beste banden kunnen beschikken. Hoop maar dat het werkt.

fotoAls kers op de appelmoes bij Van der Valk hebben wij de nieuwe stickers gemonteerd. Van onze sponsor Buko die wij nog uitgebreid gaan voorstellen, de verplichte set voor de cup, van de Sleutelgarage – waar zouden wij zijn zonder Rene – en tenslotte de blauwe viper strepen. En daar zat ‘m de kneep. Wat en k… klus was dat.

foto 4Voor kantoorklerken als wij zijn was dit een gewaagd experiment. In de slag met glassex, schaar en heel veel geduld proberen om alles recht te plakken. En te voorkomen dat er bubbeltjes en vouwen achter blijven. Uren en veel gevloek later is het toch gelukt. Van grote afstand ziet het er prima uit zullen wij maar zeggen. Wat zullen die handige mannen bij de Sleutelgarage om ons hebben gelachen. Enfin, wij zijn klaar voor de trackday volgende week woensdag. En volgend weekeind gaan wij door met stickers plakken. Dus eerst maar eens YouTube raadplegen.