IMG_2872Het is gelukt! Wij zijn derde geworden in het teamkampioenschap. De goede resultaten van de laatste races hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat wij de felbegeerde derde plaats hebben behaald. Stiekem zijn wij toch wel een beetje trots op dit resultaat. Als ‘new kids on the block’  meteen in het eerste jaar zo goed eindigen hadden wij echt niet durven dromen. Een nadeel: komend seizoen moet het beter. Alleen met een tweede of eerste plaats zijn wij dan tevreden.

Wie wil meegenieten van onze enerverende races afgelopen vrijdag kan de clip bekijken op onze homepage die Emile weer vakkundig in elkaar heeft gezet. Voor wie alles nog eens goed wil nalezen verwijs ik graag naar het persbericht van het DNRT. Ook daar wordt JEN racingteam met naam en toenaam vermeld.

Dank aan mijn teamgenoten Niels en Emile die – eerlijk is eerlijk – met hun klasseringen de grootste bijdrage hebben geleverd aan de derde plaats in het teamkampioenschap. Met mijn constante scores heb ik mijn bijdrage geleverd, maar in 2015 ga ik mijzelf zeker verder verbeteren om de nu al felbegeerde eerste plaats te behalen.