Bij de oprichting van onze stichting staat in onze statuten dat wij een jaarvergadering moeten organiseren. Nou dat hebben wij gisteren gedaan en meteen gecombineerd met een meet and greet met de family. Het idee was onze auto met een fles ‘champagne’  te dopen, maar gezien alle schade van de afgelopen tijd hebben wij dit maar achterwege gelaten. Beter voor ons en de auto zullen wij maar zeggen.

Het leek ons leuk om tijdens de ‘jaarvergadering’  ook onze partners en kids uit te nodigen. Wel zo gezellig en dan krijg je nog eens goede feedback op onze soms doorgeslagen race ambities. Zo werd er door de dames licht gegniffeld toen Niels zijn podium ambities uitsprak. Zijn eigen ‘pitspoes’  Sabine zette hem met beide benen op de grond. ‘ Eerst maar eens werken aan je strakke lijn schat, dit figuur is op het podium geen gezicht…’ Voor de open haard met lekkere hapjes en champagne om JEN Racing Team officieel te dopen, hebben wij er een gezellige zondagmiddag van gemaakt. Vol met stoere en soms hoogst illegale verhalen over onze auto(sport) escapades op circuit en openbare weg. Maciej was erbij om de kinderchampagne te testen – een echte coureur drinkt geen alcohol – en ons ook tijdens dit event van raad en daad te voorzien.

Enfin wij hebben heel wat afgelachen en gewerkt aan de teamspirit. De auto is overigens weer gemaakt. Een ervaring rijker en een forse (financiële) illusie armer gaan wij ons weer voorbereiden op de volgende test op Zandvoort. Tot ziens op 2 maart aanstaande. Hopelijk is het circuit dan sneeuwvrij. Zo niet, dan volgt een mooi en hopelijk schadevrij relaas over glibberen en glijden.