Jenracingteam 1Dit weekend stond de zaterdag in het teken van het transporteren van onze auto van Baarn naar Hillegom. ’s Middags ben ik samen met Emile de auto gaan ophalen in Baarn. Tot onze grote vreugde draaide de motor al warm toen wij in Baarn bij Tom aankwamen. De motor klonk ons weer als muziek in de oren. Tom, jij en je team wederom bedankt voor je deskundige en snelle actie. Met behulp van Tom hebben wij de auto op de auto-ambulance gezet en vastgemaakt met spankabels. Nu is het rijden met een auto-ambulance op zich al een heel avontuur, het vastmaken is weer iets heel anders.Gelukkig maar dat er dan praktische mensen als Tom in de buurt zijn die voorkomen dat onze Mazda op de A1 ineens zijn eigen weg gaat. Zou toch weer zonde zijn.

Onderweg nog even vrolijk gezwaaid naar een witte MX5 van hetzelfde type die ons inhaalde en aangekomen bij de Sleutelgarage in Hillegom de auto weer afgeladen. Kantoorklerken als Emile en ik, zijn was het loskoppelen van de auto-ambulance geen sinecure, maar met vereende krachten is dit toch gelukt. En voor de volgende keer weten wij hoe het moet. Wij hebben samen met Rene een mooie plaats van onze MX5 uitgezocht.

jenracingteam 2Afgelopen week heeft Niels bij de sloop een nieuwe voorbumper en zijscherm aangeschaft zodat wij begin april weer helemaal tiptop aan de start kunnen verschijnen. Maar eerst moeten wij de oude onderdelen demonteren, de nieuwe ‘oude’ ¬†materialen schuren en spuiten en dan weer opnieuw zien te monteren. Ook dat zal we weer een weekendje van onze tijd gaan vergen. Wij doen ons best de auto zo strak mogelijk te maken, maar als straks niet alles perfect recht zit, weten jullie hoe het komt. Toch willen wij alles zelf doen, want de weg is net zo leuk als de bestemming (zegt men). Daarna gaan wij de auto wassen en voorzien van de stickers van onze eerste echte sponsor. Wie dat is verklappen wij nog niet, maar het heeft iets met olifanten en geel te maken.